Bercuti Di Lotus Beach Resort Desaru Greatest Tapi.


Semalam menunggu di pekan, ada seorang 'macha' sambil bercerita kisah pada aku that is sedih. Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan tambang menggunakan wang yang telah dibekalkan ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih aku untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar auto DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin juga, kemampuan mereka membeli dan mengambil gambar dengan DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Tom dan Jerry ini juga pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga menggunakan wang yang telah oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang muda, aku untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar auto DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin juga, kemampuan mereka dan gambar dengan kamera yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Jeff john Jerry ini juga amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan tambang tersebut menggunakan wang yang telah dibekalkan ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih muda, aku memohon untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, harga kamera dslr canon kemampuan mereka membeli dan gambar dengan kamera yang semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Mary john Jerry ini amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).